32 in Brazilië

Nog geen maand in Brazilië en het was alweer tijd voor mijn verjaardag op 11 oktober. Normaal zou ik uren aan het bakken en koken zijn geweest en een feestje gepland hebben maar nu had ik geen oven, geen bakspullen en nog nauwelijks vrienden! Maar zoals altijd wilde ik het niet ongemerkt voorbij laten gaan dus kocht ik taarten en cake in bij de bakker om de hoek en ging ik de kamers langs om de collega’s te trakteren. Blijkbaar was het niet gebruikelijk dat er getrakteerd werd en al helemaal niet om het dan persoonlijk aan te bieden. Maar om het nou aan onze koffiedame over te laten vond ik niet echt gezellig.

 

Tussen de middag ging ik met stagiaires Kevin en Kim en collega P. heerlijk lunchen bij mijn favoriete per kilo restaurant Naturetto.

’s Avonds na werk sloten we met nog twee collega’s af op de Amerikaanse ambassade waar er een Quiz Night georganiseerd was. De vragen waren veel te moeilijk voor ons. Alleen bij het ‘James Bond-herken-de-locatie’-onderdeel waren we de beste.

Al met al een niet ongezellige aparte verjaardag in den vreemde.

2 thoughts on “32 in Brazilië”

  1. Ha Marijke, fijn dat je een leuke verjaardag had. Lijkt me toch wel even wennen als je nog maar net in Brazilië bent en je nog mensen moet leren kennen etc. Hoe is het verder, raak je al een beetje ingewerkt en nog blij met je apoartement?

  2. Hoi Marijke, dat doe je goed, je verjaardag zo vieren. Wie weet gaan er nu meer collega’s trakteren! Heb je een nieuwe trent gezet – en je bent er nog maar net, toch knap van je 🙂
    Hopelijk gaat alles verder goed met je,
    Liefs

Comments are closed.